ROBOTTIHITSAUS

/ Fronius on maailman markkinajohtaja robottihitsauksessa. Vuonna 2011 Fronius toimitti 18 000 robottihitsausjärjestelmää ympäri maailmaa.

/ Valmis liitettävyys kaikkiin robottimerkkeihin
Froniuksella on valmiit rajapinnat kaikkiin robottimerkkeihin. Virtalähteidemme suunnittelu aloitetaan aina robotti- ja automaatiokäyttöjen korkeakäyttöaste huomioiden. Täysin digitaalinen virtalähde on loistava kumppani työskentelemään yhdessa digitaalisen rajapinnan kautta eri robottimerkkien kanssa.

/ Järjestelmätoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella.
Froniuksella, perinteet ja kokemus ovat lähellä kumppaneita. Yli 30 vuoden ajan olemme toimittaneet erittäin korkealuokkaisia tuotteita robottihitsauksen saralla. Läheiset yhteistyösuhteet, jotka olemme luoneet asiakkaidemme ja kaikkien robottivalmistajien kanssa tarkoittaa, että tunnemme täysin heidän alan ja niiden vaatimukset.

/ Katso tarkemmat tuotekohtaiset ominaisuudet erillisiltä tuotesivuilta. Hyvän yleiskatsauksen saat myös lukemalla oheisen Robot Welding -esitteemme!