TRANSSTEEL ROBOTICS

TransSteel Robotics ‚Äď ter√§shitsauksen erikoisj√§rjestelm√§ saatavana nyt roboteille

/ Froniuksen uusi TransSteel hitsausj√§rjestelm√§ on suunniteltu erityisesti ter√§ksen hitsaamista varten ja on ollut t√§h√§n menness√§ saatavana ainoastaan k√§sik√§ytt√∂isiin sovelluksiin. J√§rjestelm√§n robottihitsaussovelluksia kohtaan on osoitettu paljon kiinnostusta ‚Äď n√§iss√§ sovelluksissa j√§rjestelm√§n suomia monia etuja, kuten helppok√§ytt√∂isyytt√§ ja luotettavuutta, pidet√§√§n eritt√§in t√§rkein√§.

/ Vankkoja TransSteel-hitsausjärjestelmiä voidaan käyttää nykyään robottisovelluksissa (sekä perinteisissä että PAP-järjestelmissä). Fronius on kehittänyt useita erikoissovelluksia ja parannuksia tätä tarkoitusta varten.

/ TransSteel Transfer -teknologiaa, joka on jo käytössä käsikäyttöisissä hitsausjärjestelmissä, on sovellettu TransSteel Robotics -järjestelmiin. Fronius System Connector (FSC) -liittimellä varmistetaan, että kaikki komponentit toimivat keskenään tehokkaasti.


/ PAP-järjestelmien pieni, kompakti langansyöttöyksikkö liikkuu sujuvasti, ja langanjohtimet ja letkupaketit voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti.


/ Loppuun asti mietitty moduulijärjestelmä merkitsee, että perinteisissä ja PAP-roboteissa käytetään enimmäkseen samoja komponentteja. 'Easy Job' -toimintoa käyttämällä virrankulutusta voidaan vähentää, dynaamiset asetukset ja korjausasetukset merkintätoimintoina ja löydettävissä milloin tahansa yhdellä napin painalluksella.

Yleiskatsaus uusista, perinteisille sovelluksille ja PAP-sovelluksille tarkoitetuista kaasu- ja vesijäähdytteisistä TransSteel Robotics -järjestelmistä löytyy oheisista esitteistä.