FRONIUS XPLORER

/ Läpinäkyvä ja tehokas verkottaminen

/ Verkotettujen, automaattisten hitsausjärjestelmien täydellistä hallintaa Xplorerin avulla

/ K√§ytt√§j√§t voivat nyt ohjata kaikkia verkkonsa hitsausj√§rjestelmi√§ yhdelt√§ ainoalta PC:lt√§. Froniuksen Xplorer tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot yhdess√§ paketissa: useista hitsausprosesseista ker√§tyn prosessitiedon varastointi (‚Äújobsit‚ÄĚ; k√§ytt√§j√§n vapaasti m√§√§rittelem√§t parametrikokonaisuudet), asetusten ja muutosten dokumentointi, laadunhallinta, todellisten arvojen arkistointi, tilastolliset analyysit ja varaj√§rjestelm√§toiminnot. Muita merkitt√§vi√§ ominaisuuksia ovat intuitiivinen k√§ytt√∂ ja hitsausj√§rjestelmien tietokoneavusteinen verkottaminen.

/ L√§pin√§kyvyys tuo selkeytt√§ ja s√§√§st√§√§ aikaa, eik√§ abstraktihakuja IP-osoitteiden avulla tarvita. K√§ytt√§j√§ voi etsi√§ jokaisen hitsausj√§rjestelm√§n visuaalisesti k√§ytt√§m√§ll√§ sen todellisen, selv√§kielisen sijainnin ja nimen avulla. Tilailmaisimet osoittavat, milloin virtal√§hde on ‚ÄúOK‚ÄĚ (valmis) tai ‚ÄúNOK‚ÄĚ (ei valmis). K√§ytt√§j√§ voi vaihtaa parametreja ja raja-arvoja keskitetysti ja n√§kee, mit√§ miss√§kin j√§rjestelm√§ss√§ on muutettu, milloin muutos on tehty ja kuka muutoksen on tehnyt. Xplorer ker√§√§ ja varastoi halutut komennot ja todelliset tiedot sek√§ tallentaa kommentit ja sellaiset tiedostot kuin tekstit, valokuvat ja grafiikat. Laadunhallinta paranee, koska jokaisesta hitsatusta komponentista on saatavana komentotiedot ja todelliset tiedot sek√§ tiedot sen numerosta ja saumasta. Saatavana on esimerkiksi v√§himm√§is-/enimm√§isarvot / keskim√§√§r√§iset arvot sellaisille parametreille kuin virta, j√§nnite ja langansy√∂t√∂n moottorivirta. K√§ytt√§j√§ saa tiedot virheiden esiintymistiheydest√§ helposti jokaisesta m√§√§rittelem√§st√§√§n parametrikokonaisuudesta (‚Äújob‚ÄĚ).

/ Fronius-ohjelmistopaketti tarjoaa tarkat analyysit tehokkuuden parantamiseksi ja prosessien optimoimiseksi. Analyyseihin sis√§ltyy t√∂iden vertailu, jossa n√§kyv√§t k√§ytt√§j√§n itse m√§√§rittelemien parametrikokonaisuuksien (‚Äújobs‚ÄĚ) v√§liset erot, ja sellaisten hitsausj√§rjestelmien vertailut, jotka on tarkoitus m√§√§ritell√§ identtisiksi. Ennen kaikkea ohjelmisto n√§ytt√§√§ rajojen ylitykset. Jotta k√§ytt√§j√§ saisi varmasti kokonaiskuvan kaikesta t√§st√§ tiedosta, k√§ytt√§j√§n niin halutessa Xplorer esitt√§√§ arvot (esim. virta ja j√§nnite) graafisessa muodossa. T√§m√§n ansiosta my√∂s vian tunnistaminen on merkitt√§v√§sti helpompaa. Ohjelma tallentaa halutut tiedot, k√§yt√§nn√∂t ja analyysit lokikirjaan.

/ Monine toimintoineen Xplorer mahdollistaa parhaan mahdollisen kunnossapidon ja huollon. Fronius -laitteen huoltoinsin√∂√∂ri voi esimerkiksi analysoida aiemmin ilmenneit√§ vikoja tai j√§tt√§√§ ne huomiotta. Xplorerille voidaan my√∂s tallentaa uusia itse m√§√§riteltyj√§ parametrikokonaisuuksia (‚Äújobs‚ÄĚ), jotka voidaan jakaa kaikille verkossa oleville hitsausj√§rjestelmille. Fronius-hitsausj√§rjestelmien k√§ytt√§j√§t saavat Xplorerin ilmaisohjelmana. Jotta kaikkia Xplorerin toimintoja voitaisiin hy√∂dynt√§√§, tarvitaan RCU5000i -kauko-ohjausyksikk√∂ tai virtal√§hteeseen seuraavat lisenssit: Job Explorer, Documentation, WebJobEditor ja WeldProcessData.