TPS ROBOTICS

/ Yleiskatsaus
-Energiaa säästävä invertteriteknologia
-100% Digitaalinen pulssivirtalähde
-Graafinen LCD näyttö
-Nelipyöräinen langansyöttö
-99 muistipaikkaa

/ Käyttökohteet
- Telakat ja offshore-teollisuus
- Teräsrakenneteollisuus
- Raskas metalliteollisuus

/ Huipputehokas järjestelmä
TPS 5000 on aivan erityinen täysin digitalisoitu virtalähde, joka saa aikaan hyvin tarkkoja hitsaustuloksia. Sen yhteisvaikutteinen toimintamalli tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Se sisältää tarvittavat lisälaitteet kuten hitsauspolttimen sekä jäähdytin- ja kauko-ohjausyksiköt kaikkiin mahdollisiin sovellustarpeisiin. Laitteet on hienosäädetty sopimaan yhteen virtalähteen kanssa ja koko järjestelmä on optimoitu.

/ TPS 5000 koneita voi käyttää hämmästyttävän moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Käyttötarkoitusten suuri määrä selittyy myös koneiden kyvyllä suorittaa monia eri toimintoja. Voit suorittaa kaikki hitsausprosessit: MIG / MAG-, TIG- tai puikkohitsauksen vain yhdellä koneella.

/ Kaksi digitaalisesti ohjattua TPS 5000 konetta voidaan yhdistää nopeantiedonsiirron kaapelilla toisiinsa, saavuttaen kokonaisuudessa 900A ulosottoteho. Rinnan kytketyt virtalähteet on suunniteltu suuren lisäaineen sulatukykyä vaativiin ratkaisuihin niin automatisointiin kuin robottisovelluksiin.Liitäntäjännite +/- 15%3 x 400 V
Hitsausvirta-alue 3 - 500 A
Hitsausvirta 40% DC 500 A
Hitsausvirta 100% DC 360 A
Tyhjäkäyntijännite70 V
Käyttöjännite14,2-39 V
SuojausluokkaIP 23
Mitat p x l x k mm625 x 290 x 475 mm
Paino35,60 Kg