VIRTUAL WELDING

/ Fronius Virtual Welding vastaa tulevaisuuden hitsauskoulutuksen haasteisiin. Koulutukseen sisältyviä harjoituksia voidaan suorittaa virtuaalisesti todentuntuisissa oloissa. Yhä useampi yritys kohtaa tilanteen, jossa on puutetta ammattitaitoisista hitsaajista. Tämän järjestelmän tavoitteena on kohentaa hitsaajien ammattitaitoa innovatiivisella teknologialla. Koulutettava oppii todentuntuisissa oloissa ja ilman turvallisuusriskiä hitsauksen perusteita. Harjoituksissa käytetään ergonomista poltinta, yleisiä materiaaleja ja työkappaleita sekä säädettäviä hitsausarvoja. Simulaattorin käyttö tapahtuu suomenkielisen kosketusnäytön kautta.

Tilasitpa omalla jalalla seisovan terminaalimallin tai kannettavan moduulin, on valittavanasi kolme eri prosessipakettia:

- Puikkohitsaus (MMA)
- MIG/MAG -hitsaus
- Robottihitsauksen simulointi

Edellisten lisäksi voit laajentaa laitteistoa myös kypärän sisällä olevilla 3D laseilla, jotka synnyttävät hitsauksen simuloinnista realistisimman mahdollisen kokemuksen.