TRANS POCKET 1500

/ TransPocket 1500 on täysin digitaalisesti ohjattu puikkohitsauskone Resonant Intelligence* -teknologialla. Invertteri pohjaisen virtalähteen ideaali ominaiskäyrä varmistaa, että valokaari on aina vakaa, jopa 100 metrin roikkaa käytettäessä.

/ TransPocket 1500 puikkohitsauskoneelle taataan hitsausominaisuudet kaiken tyypisille puikolle enintään 4 mm asti. Kone soveltuu myös ylhäältä alas hitsaukseen selluloosapuikkoja käytettäessä. Kaikkia malleja voi käyttää sekä puikko (MMA) ja TIG-hitsaukseen. Puikkohitsauksessa on käytettävissä jopa 140 A ulostulo. TIG-polttimella ulostulosta on saatavilla jopa 150 A virta.

Valittavana kolme tehokasta mallia
/ TransPocket 1500 -vakiomalli
/ TransPocket 1500 RC -kaukosäätömalli
/ TransPocket 1500 TIG -malli


/ Yleiskatsaus
- Anti-stick-toiminto.
Estää oikosulun jälkeisen puikon kiinni tarttumisen

- Selluloosa-yhteensopiva
Yhteensopiva ylhäältä alas hitsaukseen selluloosapuikoilla

- Digitaalinen hitsausprosessin ohjaus
Kertaluonteista tarkkuutta hitsauksen, tarkka toistettavuus ja erinomaiset hitsin ominaisuudet

- Energiaa säästävä invertteritekniikkaa
Suurempi hyötysuhde, pienempi paino ja pienemmät mitat

- Agregaatti yhteensopiva
Liikkuvaan käyttöön, kuten rakennustyömailla

- HotStar -käynnistys
Tekee selluloosa- ja rutiilinpuikon syttymisestä helpompaa.

- TIG-valokaaren lopetustoiminto
(TCS) Tig Comfort Stop on vakiona kaikissa koneissa. Valokaaren palaessa nosta TIG-poltinta muutamalla millillä ja virtalähde käynnistää hallitun virran alaslaskun.

Resonant Intelligence* -teknologia
Kuvittele että olet ajamassa laajaa, enemmän tai vähemmän suoraa valtatietä. Aina välillä tiessä on loiva mutka, tai hieman kaltevuutta ylös- tai alaspäin. Ja sitten kuvitelkaapa tekevänne se sama vakionopeudensäätimellä. Olet asettanut ihanteellisen nopeuden ja järjestelmä automaattisesti lisää tai vähentää moottorin tehoa pitäen auton liikkeen täsmälleen oikealla nopeudella - Tehden matkastasi paljon miellyttävämpää ja sujuvampaa. Hitsaaminen Resonant Intelligence -teknologialla on juuri tälläistä. Se määrittelee ihanteellisen ominaiskäyrän ja se pysyy ideaalisena tapahtuu taustalla olevissa olosuhteissa mitä tahansa. Fronius "resonance concept" kehitettiin rod-puikkohitsausta varten.Liitäntäjännite +/- 15%230 V
Hitsausvirta-alue10 - 140 A
Hitsausvirta 25%DC 150 A
Hitsausvirta 100%DC 80 A
Tyhjäkäyntijännite92 V
Käyttöjännite20,4-25,6 V
SuojausluokkaIP 23
Mitat p x l x k (mm)315 x 110 x 200 mm
Paino4,7 Kg