PLASMA KEYHOLE

Käyttösovellukset
/ 3 - 500 A
/ Päättyen 12mm ainevahvuuteen
/ Mekanisoituihin sovelluksiin

Laitekokoonpano
/ MagicWave / TransTig 4000/5000 virtalähde
/ PlasmaModule 10 plasmamoduuli
/ Robacta PTW 3500 poltin
/ FK 9000-R jäähdytin

/ Kun tiukkojen laatuvaatimusten tulee kohdata levyt ja muut osat aina 8 mm paksuuteen asti, on plasma keyhole omimmillaan. J√§√§hdytetty kaasusuutin supistaa valokaarta, joka tuottaa voimakkaan nippuun puristetun kaaren joka poistaa tarpeen ty√∂voimavaltaisilta ‚Äč‚Äčhitsauksen valmistelut√∂ilt√§ kuten V-tai U-tyyppisilt√§ railoilta. T√§m√§ s√§√§st√§√§ jopa 30% lis√§ainekustannuksissa. Digitaaliset TIG virtal√§hteet 400-500 A tehoalueella voidaan helposti yhdist√§√§ PlasmaModule 10:n ja plasma hitsauspoltin Robacta PTW 3500 kanssa luomaan plasma keyhole hitsausj√§rjestelm√§ mekanisoituihin sovelluksiin tehoalueella v√§lill√§ 3-500 A.