TRANS PULS SYNERGIC 2700 COMPACT

/ Yleiskatsaus
-Energiaa säästävä invertteriteknologia
-100% Digitaalinen pulssivirtalähde
-Graafinen LCD näyttö
-Nelipyöräinen langansyöttö
-99 muistipaikkaa

/ Käyttökohteet
- Telakat ja offshore-teollisuus
- Teräsrakenneteollisuus
- Keskiraskas metalliteollisuus

/ Huipputehokas järjestelmä
TPS 2700 on aivan erityinen täysin digitalisoitu virtalähde, joka saa aikaan hyvin tarkkoja hitsaustuloksia. Sen yhteisvaikutteinen toimintamalli tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Kannettava virtalähde painaa vain 27 kg ja kulkee helposti mukana työmaalla, koska siinä on kiinteä langansyöttöasema. Se sisältää tarvittavat lisälaitteet kuten hitsauspolttimen sekä jäähdytin- ja kauko-ohjausyksiköt kaikkiin mahdollisiin sovellustarpeisiin. Laitteet on hienosäädetty sopimaan yhteen virtalähteen kanssa ja koko järjestelmä on optimoitu.

/ TPS 2700 koneita voi käyttää hämmästyttävän moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä johtuu osittain virtalähteen kannettavuudesta. Käyttötarkoitusten suuri määrä selittyy myös koneiden kyvyllä suorittaa monia eri toimintoja. Voit suorittaa kaikki hitsausprosessit: MIG / MAG-, TIG- tai puikkohitsauksen vain yhdellä koneella. Voit myös valita koneen eri versioista juuri käyttötarkoitukseesi sopivan.

/ TPS 2700 AluEdition on kehitetty erityisesti alumiinin hitsaukseen. Siinä on monia alumiinin käsittelyssä tarvittavia toimintoja ja lisävarusteita, joita tarvitaan joko tavallisen alumiinin hitsauksessa tai työskenneltäessä hyvin pehmeiden alumiinilankojen ja/tai pitkien monitoimijohtojen kanssa.

/ TPS 2700 Duo: ylimääräinen langansyöttölaite voidaan asentaa koneeseen. Näin voit hitsata kahta eri materiaalia ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti vaihtaa hitsauspoltinta ja hitsauslankaa.Liitäntäjännite +/- 15%3x 400 V
Hitsausvirta-alue3 - 270 A
Hitsausvirta 40%DC 270 A
Hitsausvirta 100%DC 170 A
Tyhjäkäyntijännite50 V
Käyttöjännite14,2-27,5 V
SuojausluokkaIP 23
Mitat p x l x k (mm)2x 625 x 290 x 480 mm
Paino27 Kg