TRANS PULS SYNERGIC 3200

/ Yleiskatsaus
-Energiaa säästävä invertteriteknologia
-100% Digitaalinen pulssivirtalähde
-Graafinen LCD näyttö
-Nelipyöräinen langansyöttö
-99 muistipaikkaa

/ Käyttökohteet
- Telakat ja offshore-teollisuus
- Teräsrakenneteollisuus
- Keskiraskas metalliteollisuus

/ Tavallisen mallin lisäksi saatavilla useita erikoismalleja
-Alu edition
-CrNi edition
-Steel edition
-TPS Duo

/ Huipputehokas järjestelmä
TPS 3200 on aivan erityinen täysin digitalisoitu virtalähde, joka saa aikaan hyvin tarkkoja hitsaustuloksia. Sen yhteisvaikutteinen toimintamalli tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Kannettava virtalähde painaa vain 34,6 kg. Se sisältää tarvittavat lisälaitteet kuten hitsauspolttimen sekä jäähdytin- ja kauko-ohjausyksiköt kaikkiin mahdollisiin sovellustarpeisiin. Laitteet on hienosäädetty sopimaan yhteen virtalähteen kanssa ja koko järjestelmä on optimoitu.

/ TPS 3200 koneita voi käyttää hämmästyttävän moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Käyttötarkoitusten suuri määrä selittyy myös koneiden kyvyllä suorittaa monia eri toimintoja. Voit suorittaa kaikki hitsausprosessit: MIG / MAG-, TIG- tai puikkohitsauksen vain yhdellä koneella.Liitäntäjännite +/- 15%3 x 400 V
Hitsausvirta-alue3 - 320 A
Hitsausvirta 40%DC 320 A
Hitsausvirta 100%DC 220 A
Tyhjäkäyntijännite65 V
Käyttöjännite14,2-30 V
SuojausluokkaIP 23
Mitat p x l x k (mm)625 x 290 x 475 mm
Paino34,6 Kg