TRANS PULS SYNERGIC 4000 CMT

/ YLEISKATSAUS
- Maailman vakain valokaari
- Erittäin vähäinen lämmöntuonti
- Energiaa säästävä invertteriteknologia
- 100% Digitaalinen virtalähde
- Graafinen LCD näyttö

/ KÄYTTÖKOHTEET
- Autoteollisuus
- Huonekaluteollisuus
- Ohutlevy teollisuus
- Keskiraskas metalliteollisuus

/ CMT-PROSESSI
»Kylmän« hitsausprosessin, eli CMT:n avulla, saavutetaan erinomaiset tulokset kaikkien materiaalien kanssa, maailman vakain valokaari ja tarkka prosessinhallinta. Tämän kaiken mahdollistaa se, että prosessi todella on »kylmä« verrattuna perinteiseen MIG/ MAG -hitsaukseen. Oikeastaan tarkemmin sanottuna prosessissa vuorotellaan jatkuvasti kuuman ja kylmän välillä. Tämä johtaa virheettömiin tuloksiin ja avaa rajattomasti uusia mahdollisuuksia. Prosessi mahdollistaa muun muassa roiskeettomat hitsaus- ja juotos- saumat, teräksen ja alumiinin väliset hitsausliitokset sekä erittäin ohuiden, vain 0,3 mm levyjen hitsauksen.

/ INTEGROITU LANGANLIIKE
Digitaalinen prosessiohjaus havaitsee lyhyen oikosulun, jonka jälkeen se auttaa irrottamaan sulapisaran vetämällä lankaa takaisinpäin – jopa 90 kertaa sekunnissa!

/ ERITTÄIN VAKAA KAARI
Kaaren pituus tunnistetaan ja säädetään mekaanisesti. Valokaari pysyy vakaana riippumatta työstettävän materiaalin pinnasta tai siitä, kuinka nopeasti haluat hitsata. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää CMT:tä kaikkialla ja kaikissa asennoissa.

/ EI ROISKEITA
Taaksepäin suuntautuva langan liike auttaa pisaran irtoamista lyhyen oikosulun ajan. Oikosulku on kontrolloitu ja virta pysyy pienenä. Tuloksena on roiskeeton lisäaineen siirto.

/ ERITTÄIN ALHAINEN LÄMMÖNSYÖTTÖ
Hitsauksen aikana lanka liikkuu eteenpäin ja heti kun oikosulku tapahtuu, se vedetään takaisin. Tämä merkitsee sitä, että kipinöintivaiheessa itse kaari tuottaa lämpöä hyvin vähän aikaa.Liitäntäjännite +/- 15%3x 400 V
Hitsausvirta-alue3 - 400 A
Hitsausvirta 50%DC 400 A
Hitsausvirta 100%DC 320 A
Tyhjäkäyntijännite70 V
Käyttöjännite14,2-34 V
SuojausluokkaIP 23
Mitat p x l x k (mm)625 x 290 x 475 mm
Paino35,2 Kg