TIMETWIN DIGITAL

/ On nimi tandem prosessille, jossa hitsausprosessi on synkronisesti ohjattu kahden erikseen s√§√§dett√§viss√§ olevan virtal√§hteen kesken. Kaksi toisistaan ‚Äč‚Äčeristetty√§ hitsauslankaa kulkevat yhden kaasusuuttimen l√§pi, jolloin saavutetaan t√§ydellinen hitsaustulos.

/ Käyttökohteet
- Telakat ja offshore-teollisuus
- Teräsrakenneteollisuus
- Raskas metalliteollisuus

/ TIME hitsauksen ominaisuudet
- Paremmat fyysiset ominaisuudet alhaisen hapettumisen johdosta
- Alhaisempi lämmöntuonti ja pienempi vääristymä perusaineessa
- Hyvä tunkeuma
- Hyvä pisaranmuoto, vähäinen roiskeiden muodostuminen
- Erinomainen hitsattavuus eri asennoissa
- Alhainen taipumus hitsin valahtamiseen
- Sivuseinän hyvä sulautuvuus osaksi hitsisaumaa
- Parannetun tuottoisuuden kautta lyhyemmät hitsaus ajat
- Isompi sauman sisähalkaisija suuremman tunkeuman johdosta

/ Huipputehokas järjestelmä
TIMETWIN järjestelmä koostuu kahdesta TIME 5000 Digital virtalähteestä, jotka on synkronoitu keskenään. TIMETWIN järjestelmä on aivan erityinen täysin digitalisoitu prosessi, joka saa aikaan hyvin tarkkoja hitsaustuloksia. Sen yhteisvaikutteinen toimintamalli tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Se sisältää tarvittavat lisälaitteet kuten hitsauspolttimen sekä jäähdytin- ja kauko-ohjausyksiköt kaikkiin mahdollisiin sovellustarpeisiin. Laitteet on hienosäädetty sopimaan yhteen virtalähteiden kanssa ja koko järjestelmä on optimoitu toimimaan keskenään.